Зеленський доручив провести повну ревізію усіх захисних споруд України

Зеленський доручив провести повну ревізію усіх захисних споруд України

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський доручив міністру з питань стратегічних галузей промисловості Олександру Камишіну провести повну ревізію всіх захисних споруд Києва, а міністру внутрішніх справ Ігорю Клименку - усіх споруд України.

Як передає Укрінформ, про це глава держави розповів у Телеграм за підсумками проведеного засідання Ставки Верховного головнокомандувача.

"Ставка. Жорстка реакція учасників засідання на загибель людей біля зачиненого бомбосховища. Доручив члену Cтавки, міністру Камишіну, провести повну ревізію всіх захисних споруд Києва. Звіт – за десять днів. Іншому члену Ставки, міністру Клименку, – те саме по Україні", - написав Президент.

Під час засідання також комплексно обговорили стан нашої ППО, її потреби для відбиття загроз із землі, з моря, з повітря, шляхи вдосконалення з урахуванням наявних ресурсів, надходжень від партнерів та власного виробництва.

Читайте також: Комісія Київради ухвалила рішення про цілодобовий доступ до укриттів

Крім цього, за словами Зеленського, традиційно в ході засідання йшлося про ситуацію на фронті та було заслухано доповідь розвідки щодо країн, які допомагають РФ не просто обходити санкції, а й нарощувати виробництво ракет та дронів в умовах війни. "Готуємо відповідні рішення", - зазначив Президент.

Як повідомляв Укрінформ, унаслідок нічної атаки російської армії на Київ загинули троє людей, серед них дитина 9 років. Мешканець Деснянського району, чия дружина загинула під час атаки росіян, розповів, що люди прибігли вночі до укриття, але їм не ніхто не відкрив.

Київський міський голова Віталій Кличко заявив, що фахівці департаменту муніципальної безпеки з’ясовуватимуть, чому не було доступу до укриття в поліклініці Деснянського району, на яку впали уламки збитої ракети.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-