На Лимано-Куп’янський напрямок ворог стягнув «різношерсті» війська, від казаків до кадирівців - Череватий

На Лимано-Куп’янський напрямок ворог стягнув «різношерсті» війська, від казаків до кадирівців - Череватий

Укрінформ
На Лимано-Куп’янському напрямку за добу відбулося 13 боєзіткнень, 25 загарбників ліквідовані, 63 зазнали поранень.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомив речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий, коментуючи ситуацію на Лимано-Куп’янському напрямку та склад підрозділів ворога.

«У них там різношерсте формування, оскільки є проблеми з особовим складом, тому беруть усе – і казачі формування, і кадирівців, і так званий БАРС, і територіальні війська. Так, вони на цьому напрямку час від часу активізують свої дії. За цю добу відбулося 13 боєзіткнень загалом на цьому відтинку фронту. В тому числі в районі Масютівки, Білогорівки, Стельмахівки. Там вони зазнали втрат, відійшли. 25 окупантів було знищено, 63 зазнали поранень, також знищено 2 БМП, 2 мінометних комплекси, безпілотний дрон-камікадзе «Ланцет» і автомобілі», - повідомив речник.

Читайте також: Сили оборони обстріляли «вагнерівців», які виходили з Бахмута - 80 загиблих та 119 поранених

Відповідаючи на запитання, чи є на сьогодні з боку ворога загроза для Сіверська, Череватий повідомив: «Ми бачимо всі дії противника, знаємо його задуми, постійно вражаємо вогнем, у принципі, загрози Сіверську, яка б могла призвести до якихось серйозних переваг для противника, немає».

Череватий також зауважив, що в літній період свої особливості ведення бойових дій. Сухий ґрунт дозволяє вести активні наступальні дії, а зелень - засідки в тилу противника та диверсійну роботу.

Читайте також: На Таврійському напрямку за добу Сили оборони знищили майже дві роти росіян

Як повідомляв Укрінформ, на Куп’янському напрямку противник протягом минулої доби вів безуспішні наступальні дії в районі Масютівки, Крохмальне Харківської області та Новоселівське і Стельмахівка - Луганської.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-