Фронт та комплектування нових бригад: Зеленський провів засідання Ставки

Фронт та комплектування нових бригад: Зеленський провів засідання Ставки

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки Верховного головнокомандувача щодо ситуації на фронті, комплектування наступальних бригад, постачання ракет і роботи сил протиповітряної оборони.

Як передає Укрінформ, про це глава держави написав на своїй сторінці у Телеграмі.

«Щойно завершив Ставку. Важливі питання. Важливі рішення. Головне – терміни. А найголовніше – щодо термінів є відповіді. Питання перше: фронт. Доповідали: Залужний, Сирський, Тарнавський. Щодо загальної оперативної ситуації та щодо окремих напрямків», - зазначив глава держави.

Читайте також: Ракетна атака: Зеленський показав, як діти під звуки вибухів біжать в укриття

Крім того, за його словами, на Ставці розглянуто питання комплектування нових наступальних бригад і забезпечення швидкої логістики. Зеленський зазначив, що були доповіді від Міноборони, Мінінфраструктури та Мінстратегпрому.

За словами Президента, третім питанням на засіданні були нові контракти на постачання додаткових ракет, додаткові засоби протиповітряної оборони, аналіз роботи ППО за останні дні, оцінка завданої шкоди.

«За всіма пунктами ухвалено відповідні рішення», - додав Зеленський.

Читайте також: Данія збільшила фінансування фонду підтримки України на $2,6 мільярда – Зеленський подякував

Як повідомлялося, сьогодні Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з премʼєр-міністром Камбоджі Хун Сеном.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-