Данія збільшила фінансування фонду підтримки України на $2,6 мільярда – Зеленський подякував

Данія збільшила фінансування фонду підтримки України на $2,6 мільярда – Зеленський подякував

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський висловив подяку парламенту та уряду Данії за рішення збільшити фінансування фонду на підтримку України на 2,6 млрд доларів.

Як передає Укрінформ, про це він повідомляє у Твіттері.

“Вдячний парламенту, данському уряду та народу Данії за рішення збільшити фінансування фонду на підтримку України на $2,6 млрд”, – написав він.

Читайте також: Україна стане однією з ключових країн Євросоюзу і НАТО - експосол США в Росії Макфол

Зеленський підкреслив, що цей відчутний внесок іще більше посилить бойові можливості Збройних сил України в короткостроковій і середньостроковій перспективі. “Наша сила – в єдності!”, – додав він.

Своєю чергою міністр оборони України Олексій Резніков також висловив вдячність керівництву Данії за непохитну підтримку України.

"Вдячний прем’єр-міністерці Данії Метте Фредеріксен, в.о. міністра оборони Трольсу Лунду Пульсену і данському уряду за схвалення додаткової військової допомоги на суму 2,6 мільярда доларів США для України для зміцнення її обороноздатності.

Дякуємо народу Данії за непохитну підтримку! Вперед до нашої спільної Перемоги!» — написав Резніков.

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці травня Данія запустила спеціальний інвестиційний фонд для України на загальну суму 1 млрд данських крон, що становить приблизно 133 млн доларів.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-