У Польщі українські військові опановують навички допомоги пораненим

У Польщі українські військові опановують навички допомоги пораненим

Фото
Укрінформ
У Республіці Польща українські військовослужбовці під керівництвом канадських, британських та польських інструкторів відпрацьовують надання допомоги пораненим в умовах бойових дій.

Як передає Укрінформ, про це Генеральний штаб Збройних сил України повідомляє у Фейсбуці.

"Військовослужбовці Збройних сил України проходять спеціалізовану бойову медичну підготовку - навчання згідно з стандартом "Тактична допомога пораненим в умовах бойових дій" під керівництвом комбат-медиків інструкторів та інструкторок з Збройних сил Канади, Великої Британії та Польщі на території Республіки Польща в рамках навчальної операції Збройних сил Канади Unifier та за підтримки операції Орбітал ЗС Великої Британії", - ідеться у повідомленні.

Курс "Тактична допомога пораненим в умовах бойових дій - бойовий рятувальник" навчить українських медиків надавати критичну рятувальну допомогу побратимам та посестрам.

Військовослужбовці також зможуть передати набуті знання та досвід іншим воїнам Збройних сил України, продовжуючи боротьбу із вторгненням Росії.

Читайте також: У Повітряних силах уточнили, скільки часу потрібно для навчання пілотів F-16

Як повідомляв Укрінформ, у Польщі інструктори Збройних сил Канади навчають українських військовослужбовців долати мінну загрозу на полі бою.

Фото: Генштаб ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-