Скоро перейдемо до активних наступальних дій: Сирський відвідав Лиманський напрямок

Скоро перейдемо до активних наступальних дій: Сирський відвідав Лиманський напрямок

Відео
Укрінформ
Командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський зустрівся з командирами частин та підрозділів, які виконують завдання на Лиманському напрямку.

Як передає Укрінформ, про це він повідомив у Телеграмі

“Лиманський напрямок. Наші частини і підрозділи продовжують стійко утримувати займані рубежі та позиції, відбивають всі спроби ворога просунутися вперед в районах Білогорівка, Спірне, Новоселівське, Торське, завдають йому значних втрат в особовому складі і техніці”, - зауважив Сирський.

Командувач також повідомив, що “зустрівся з командирами частин та підрозділів, які виконують завдання на найбільш “гарячих точках” фронту. “Спільно обговорили можливі сценарії розвитку подій на цьому напрямку та поточну ситуацію на фронті”, - підкреслив він.

Відео: Олександр Сирський, Телеграм

“Зазначив, що скоро настане той час, коли ми перейдемо до активних наступальних дій, визначив конкретні завдання на підготовку до них”, - наголосив Сирський.

Командувач подякував та нагородив на передовій воїнів 10-ї ОГШБР, 54-ї ОМБР, 81-ї ОДШБР, 95-ї ОДШБР, 92-ї ОМБР. “Від офіцера до солдата всі з честю виконують свій обовʼязок перед українським народом”, - підкреслив Сирський.

Читайте також: Данілов про готовність до контрнаступу: Історична можливість, яку Україна не може втратити

Як повідомляв Укрінформ, за даними Генерального штабу ЗСУ, російська армія продовжує зосереджувати основні зусилля на спробах повної окупації Луганської та Донецької областей. Минулої доби підрозділи Сил оборони відбили 19 ворожих атак. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-