Використання допомоги США має відповідати американським законам та вимогам - Держдеп

Використання допомоги США має відповідати американським законам та вимогам - Держдеп

Укрінформ
Офіційний Вашингтон наполягає на використанні американської допомоги відповідно до чинних законів і вимог США та продовжить послідовно доносити українській стороні, що не заохочує атак по російській території.

Про це заявив у середу під час брифінгу в Вашингтоні речник Держдепу США Метью Міллер, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Ми надалі працюватимемо над тим, щоби допомога, яку ми надаємо їм (Україні – ред.), відповідала всім законам США та іншим чинним вимогам. І ми продовжимо доносити до українців нашу дуже чітку політику, яка полягає в тому, що ми не заохочуємо та не надаємо можливостей для атак за межами України», - зауважив представник Держдепу.

Він також зазначив, що уряд України демонстрував серйозне ставлення до відповідальності за збереження наданої зброї. «Це було предметом діалогу між Сполученими Штатами й Україною ще до конфлікту, і ми почали надавати їм допомогу, необхідну для захисту», - зауважив Міллер.

Читайте також: США скептично ставляться до правдивості зображень із начебто «західною зброєю» в Бєлгороді

Як повідомляв Укрінформ, у середу представник Білого дому Джон Кірбі заявив, що Сполучені Штати вивчають повідомлення та зображення, які вказують на можливе залучення американського озброєння й техніки на території Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-