Ворог навпаки підтягує резерви: Череватий спростував відведення «вагнерівців» із Бахмута

Ворог навпаки підтягує резерви: Череватий спростував відведення «вагнерівців» із Бахмута

Укрінформ
Ватажок ПВК «Вагнер» Євгеній Пригожин прагне вивести свої підрозділи з Бахмуту, однак на сьогодні ніяких ротацій не відбувається. Окупанти навпаки підтягують свої резерви регулярних військ, щоб взяти Бахмут.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомив речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий, передає кореспондент Укрінформу.

«Про те, що він хоче відійти від Бахмута – це 100% він хоче зробити в силу тих шалених втрат, які завдали наші герої оборони Бахмута. Вони щодоби в районі 100 окупантів знищували і більше 100, як правило, отримували поранення. Тому безумовно він би хотів відійти скажімо так на перегрупування, реорганізацію. Проте, чи дасть йому це зробити керівництво – це велике питання. На даний момент ми ніяких ротацій не можемо підтвердити. Я думаю, що тут його рішення, м’яко кажучи, не головне. В силу того, що вони навпаки підсилюються, підтягують туди резерви, підсилюються за рахунок регулярних військ окупанта, за рахунок повітряно-десантних, мотострілецьких підрозділів і за рахунок деяких спеціальних підрозділів, вони прагнуть понад усе взяти Бахмут, щоб показати хоч якусь спроможність, хоча б на рівні районного центру. Адже все інше в плані стратегічної наступальної операції у них м’яко кажучи провалилося завдяки героїзму, стійкості і неймовірній самовіддачі наших воїнів», - зазначив Череватий.

Відео: Телемарафон "Єдині Новини"
Читайте також: ЗСУ знищили вже 204 360 російських загарбників

Як повідомляв Укрінформ, 22 травня речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий у ефірі телемарафону "Єдині новини" заявив, що Збройним силам України за добу вдалось просунутися під Бахмутом на різних ділянках від 200 до 400 метрів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-