Ведення вогню вночі: як тренуються у Британії українські військові

Ведення вогню вночі: як тренуються у Британії українські військові

Фото
Укрінформ
У Великій Британії норвезькі інструктори відпрацьовують з українськими військовими заняття з ведення вогню зі стрілецької зброї в умовах обмеженої видимості та вночі в оборонному та наступальному бою у складі відділення.  

Як передає Укрінформ, про це Генеральний штаб Збройних сил України повідомляє у Фейсбуці й оприлюднює відповідні фото.

«Ця підготовка дає змогу вдосконалити набуті бойові навички для підвищення особистої безпеки та безпеки підрозділу під час різних сценаріїв дій Збройних сил України, щоб військовослужбовці могли вправно використовувати необхідні тактичні знання для захисту України», - зазначають у Генштабі.

Під експертним керівництвом інструкторів Збройних сил Норвегії новобранці ЗСУ стали підготовленішими до бойових умов.

У Британії українські військові під керівництвом норвезьких інструкторів відпрацьовують ведення вогню при обмеженій видимості / Фото: Генштаб ЗСУ

Прибувши до Сполученого Королівства в 2022 році, контингент військовослужбовців Збройних сил Королівства Норвегії бере участь у програмі підготовки українських новобранців "Інтерфлекс" під керівництвом Великої Британії разом із іншими країнами-партнерами.

Читайте також: Шведські інструктори у Британії вчать військових ЗСУ вести позиційні бої

Як повідомляв Укрінформ, у Великій Британії норвезькі інструктори навчають українських новобранців веденню позиційних (траншейних) бойових дій, зокрема - захоплювати та утримати окопи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-