Рідні полонених «азовців» розповіли в ролику, як чекають на своїх героїв

Рідні полонених «азовців» розповіли в ролику, як чекають на своїх героїв

Відео
Укрінформ
Родини захисників Азовсталі, які перебувають у російському полоні, записали щемливе відео про те, як чекають на своїх героїв удома.

Як передає Укрінформ, про це Асоціація родин захисників Азовсталі повідомляє у Фейсбуку

20 травня минає рік від виходу оборонців Маріуполя із заводу Азовсталь у ворожий полон. "Рік, сповнений болю та безнадії понад двох тисяч родин, у щоденній надії на чудо повернення свого героя додому", - зазначають в Асоціації.

"Ці кадри – про розпач і надію водночас. Цілий рік матері, сестри, дружини та кохані бійців з "Азову" не знають нічого про своїх рідних. Єдине, що додає сил та енергії, – це спогади з минулого та речі, які нагадують про дорогу серцю людину. Попри велику тугу на серці, віра цих жінок у найскоріше отримання їхньої щасливої звістки лишається незгасимою", - ідеться у повідомленні.

Асоціація родин захисників Азовсталі наголосила, що чекає на повернення гарнізону "Маріуполь" додому і на "ту мить, коли наші сталеві герої зможуть побачити це відео та пишатися своїми не менш сталевими сімʼями".

Читайте також: Асоціація родин захисників «Азовсталі» підготувала ролик про 86 днів спротиву українських героїв

Як повідомлялося, 20 травня 2022 року гарнізон у Маріуполі вийшов у почесний полон заради порятунку поранених і гідного поховання тих, хто загинув на Азовсталі.

Частина захисників уже повернулася додому, але понад 1900 залишаються в російському полоні, з них близько 700 бійців полку "Азов". Уже 365 днів вони не мають зв'язку з рідними.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-