Росія вночі атакувала Україну з трьох напрямків, роботу ППО можна вважати успішною - Ігнат

Росія вночі атакувала Україну з трьох напрямків, роботу ППО можна вважати успішною - Ігнат

Укрінформ
Російські війська цієї ночі атакували Україну з різних напрямків: північного та південно-західного, а також з Чорного моря.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, передає кореспондент Укрінформу.

«Не всі збили сьогодні цілі, але все одно роботу протиповітряної оборони можна вважати успішною, тому що атакував ворог з різних напрямків: з кораблів з Чорного моря, а також «шахедами» з північного та південно-західного напрямку... Ворог цього разу застосував невелику кількість ракет, але все ж таки випущено було 6 «калібрів» та 22 ударні дрони», - сказав Ігнат.

Читайте також: Ворог атакував Львівщину дронами-камікадзе, працювала ППО

На запитання, чи свідчить невелика кількість застосованих ракет про те, що вони закінчуються у ворога, речник відповів: «Ворог продовжує їх виготовляти. Зрозуміло, що вони будуть шукати різні шляхи для поповнення того арсеналу, який витратили на наш енергетичний сектор. Ракети будуть у них поповнюватись, але й таких ударів, як було восени та взимку, навряд чи слід очікувати, тому що противник не може собі дозволити такого масованого використання».

Як повідомляв Укрінформ, вночі 19 травня сили протиповітряної оборони знищили три російські крилаті ракети та 16 ударних дронів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-