ЗСУ на Таврійському напрямку уразили понад 30 одиниць озброєння і техніки ворога

ЗСУ на Таврійському напрямку уразили понад 30 одиниць озброєння і техніки ворога

Укрінформ
Сил оборони на Таврійському напрямку протягом доби виконали 710 вогневих завдань, знищили і пошкодили 31 одиницю озброєння та військової техніки загарбників.

Про це в Телеграмі повідомляє командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" генерал Олександр Тарнавський, передає Укрінформ.

«Підрозділи ракетних військ та артилерії Сил оборони Таврійського напрямку протягом доби виконали 710 вогневих завдань. Йдеться про контрбатарейну боротьбу і про роботу по планових цілях, виявлених раніше. Втрати ворога вбитими та пораненими становили більше роти», - зазначив Тарнавський.

Читайте також: Повітряні сили вночі знищили російський «Орлан» і чотири «Шахеди»

За його словами, також знищено та пошкоджено 31 одиницю озброєння та військової техніки ворога. Ідеться, зокрема, про 2 танки, 2 БТР, БМП, БРЕМ, КШМ, 2 БпЛА “Орлан-10”, БпЛА “Zala”, БпЛА “Supercum”, РЕБ “Поле-21”, РЕБ “Силок-01”, зенітний ракетний комплекс “Тор”.

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України з 24 лютого 2022 року по 15 травня 2023 року ліквідували близько 199 тисяч 460 російських загарбників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-