Робота над створенням ідеальної української армії попри війну триває

Робота над створенням ідеальної української армії попри війну триває

Укрінформ
Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний чітко уявляє якою має бути ідеальна українська армія і робота над її створенням вже ведеться, попри війну.

Як передає Укрінформ, про це він сказав в інтерв’ю спецпроєкту Дмитра Комарова «Рік. За кадром», відповідаючи на питання якою має бути ідеальна українська армія.

«У мене є таке бачення і воно опрацьоване, і зараз ми вже навіть почали розглядати ці варіанти, в тому числі, і в комітеті національної безпеки і оборони. Повір мені, нам допомагають наші партнери оцінювати ризики, будувати майбутні спроможності. Воно все для мене - картинка чітко ясна як воно має бути. І ще така особливість, що паралельно з тим, як ми ведемо боротьбу з нашим ворогом, потрібно працювати і над цим питанням, тому що дуже важко змінювати законодавство, змінювати функціонал тої чи іншої структури. Це величезна робота і її треба вже зараз проводити. Така моя особиста думка», - зазначив Залужний.

Головнокомандувач також зауважив, що на сьогодні головним питанням є питання ресурсів, адже саме від нього залежить ситуація на полі бою.

«Нам допомагає увесь цивілізований західний світ. Це нам допомагає підтримувати баланс, надавати нам сили, щоб ми могли себе перш за все захистити», - зазначив Залужний.

Читайте також: Залужний: Якщо знайду представника «радянської армії» в українській - довго розбиратися не буду

Як повідомляв Укрінформ, Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний поінформував голову Об’єднаного комітету начальників штабів США генерала Марка Міллі про підготовку армії до звільнення українських територій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-