Залужний назвав герасимова сильним, підступним та непередбачуваним ворогом

Залужний назвав герасимова сильним, підступним та непередбачуваним ворогом

Укрінформ
Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний цікавиться працями та загалом ходом думок начальника генерального штабу рф генерала валерія герасимова, бо вважає його сильним, підступним та непередбачуваним ворогом, який заслуговує на повагу.

Про це сказав в інтерв’ю спецпроєкту Дмитра Комарова «Рік. За кадром», передає Укрінформ.

«В росії є одна людина, воєначальник, якого я постійно читаю. Зараз його не публікують, але мені цікава його думка, як військового. Це генерал герасимов. Він сильний, підступний, непередбачуваний. Одним словом, це сильний ворог, якого нам, військовим, треба поважати задля перемоги», - сказав Залужний.

При цьому він визначив, що не дуже цікавиться тим, що говорить чи пише презент росії путін.

Головнокомандувач Збройних Сил України визначив, що цінує, коли його дії оцінюють позитивно, але водночас додав: «Я просто роблю свою роботу і не більше, ніяких почуттів та емоцій».

Читайте також: Залужний каже, що не переглядав прогнозів швидкого знищення України

Як повідомлялося, представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов нещодавно заявив про те, що публічні суперечки між міністром оборони росії сергієм шойгу, начальником генштабу валерієм герасимовим і очільником пвк “вагнер” євгенієм пригожиним свідчать, що вони між собою визначають винних у поразці війни в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-