Президент провів засідання Ставки - заслухали доповідь Сирського

Президент провів засідання Ставки - заслухали доповідь Сирського

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача, на якому заслухали доповідь командувача Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковника Олександра Сирського.

Як передає Укрінформ, про це Президент Володимир Зеленський повідомляє у Телеграмі.

«Ставка. Почули доповідь генерала Сирського, чиї підрозділи надзусиллями зупинили ворога та навіть відкинули його назад на деяких напрямках», - зазначив Зеленський.

Доповідав і генерал Олександр Тарнавський щодо актуальної ситуації в ОСУВ «Таврія». Зеленський зазначив, що ОСУВи «Одеса», «Північ» – також під контролем. Визначили їхні першочергові потреби й ознайомилися з темпами комплектування технікою та боєприпасами нових бригад.

Читайте також: Сирський – про Бахмут: На окремих ділянках росіяни відступили на дистанцію до двох кілометрів

Також на засіданні заслухали важливі доповіді головнокомандуючого Збройних сил України Валерія Залужного, міністра оборони Олександра Резнікова, представників Генерального штабу та міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Олександра Камишіна.

"Звірили всі наші довготривалі контракти на постачання боєприпасів і ракет", - підкреслив Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, Зеленський у традиційному вечірньому відеозверненні подякував українським захисникам за результативну роботу зі знищення окупантів.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-