Українські військові цього тижня не втратили жодної позиції у Бахмуті - Маляр

Українські військові цього тижня не втратили жодної позиції у Бахмуті - Маляр

Укрінформ
Українські військові цього тижня не втратили жодної позиції у Бахмуті та просунулись на Бахмутському напрямку.

Як передає Укрінформ, про це заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомила у Телеграмі.

“Протягом тижня в російських телеграм-каналах та ЗМІ провідною темою залишався Бахмут і події, пов’язані з ним. Аналіз повідомлень показує, що для ворога це місто має надважливе значення. Майже сакральне”, - написала Маляр.

Вона зауважила, що росіяни висвітлюючи інформацію про бої у Бахмуті, хвалять себе та розповідають про нібито успіх. Також агресор вигадує сюжети про українське військове командування. “Разом з тим ворог дає неправдиву інформацію про нестачу зброї, чим ймовірно має на меті виправдати реальну ситуацію”, - додала заступниця міністра оборони.

Маляр заявила, що реальна ситуація протягом тижня така, що попри наявність зброї ворогу не вдалось реалізувати свої плани. Агресор поніс великі втрати живої сили.

Читайте також: Ворог вводить в оману «снарядним голодом»: у Міноборони заявляють, що росіяни мають чим стріляти

“Наші оборонці просунулись на Бахмутському напрямку вперед на 2 км, жодної позиції у Бахмуті цього тижня ми не втратили”, - підкреслила заступниця міністра оборони.

Як повідомляв Укрінформ, ворог вводить в оману українські Cили оборони щодо нестачі снарядів, у той час як кількість російських обстрілів на Бахмутському і Лиманському напрямках за останні тижні суттєво збільшилась.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-