На Бахмутському напрямку за добу ліквідували 165 загарбників, поранили понад 200

На Бахмутському напрямку за добу ліквідували 165 загарбників, поранили понад 200

Єдині новини
Укрінформ
Упродовж минулої доби на Бахмутському напрямку відбулося 15 боєзіткнень з російськими військами, Сили оборони знищили 165 та поранили 216 загарбників.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомив речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий, передає кореспондент Укрінформу.

«За останню добу ворог здійснив 390 обстрілів наших позицій на Бахмутському напрямку. Відбулося 15 боєзіткнень, 9 авіаударів. В результаті боєзіткнень 165 окупантів було знищено, 216 поранено, один потрапив у полон», - зазначив речник.

За його словами, також знищено 2 російські танки Т-72, бойову машину десанту, 2 бронеавтомобілі, пункт управління БпЛА та польовий склад із боєприпасами.

При цьому, за оцінкою речника, кількість авіанальотів та боєзіткнень залишається практично незмінною, водночас ворог втрачає велику кількість особового складу.

Читайте також: Маємо частковий успіх, Бахмут здавати не збираємося - Данілов

Череватий також повідомив, що на Лимансько-Куп'янському напрямку відбулося 470 обстрілів, 1 боєзіткнення та 11 авіанальотів. Сили оборони знищили 38 окупантів, іще 65 загарбників зазнали поранень. Крім того, знищено 4 БМП, станцію радіоелектронної боротьби «Стриж», 4 російські польові склади з боєприпасами.

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України з 24 лютого 2022 року по 11 травня 2023 року ліквідували близько 196 тисяч 920 російських загарбників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-