росія навряд чи зможе повністю захистити свої залізниці від диверсій - британська розвідка

росія навряд чи зможе повністю захистити свої залізниці від диверсій - британська розвідка

Укрінформ
Аварії на російських залізницях спричинили локальні перебої пересування військових потягів та посилять тиск на сили внутрішньої безпеки рф. Найімовірніше, росія не зможе повністю захистити свою залізницю від повторних нападів.

Про це у Tвіттері повідомляє Міністерство оборони Британії з посиланням на британську розвідку, передає Укрінформ.

"Нещодавнє збільшення кількості аварій на російських залізницях у прикордонних з Україною районах пов'язане з диверсіями, скоєними невідомими, майже напевно спричинило короткочасні локальні перебої у пересуванні російських військових залізничних потягів", - повідомляє британська розвідка.

Зазначається, що, хоча бригади залізничних військ і здатні швидко відновити залізничне сполучення, однак ці інциденти посилять тиск на сили внутрішньої безпеки росії. За оцінкою спецслужби, найімовірніше, окупанти залишаться нездатними повністю захистити величезну і вразливу залізничну мережу рф від нападів.

Читайте також: У рф зійшов з рейок поїзд із нафтопродуктами – ймовірно через підрив колії

Як повідомляв Укрінформ, губернатор Брянської області рф Олександр Богомаз заявив, що неподалік станції Снєжетська спрацював вибуховий пристрій, внаслідок чогоз рейок зійшов локомотив та вантажні вагони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-