Уночі ворог атакував Київ «шахедами» та ракетами, ППО збила всі цілі - глава КМВА

Уночі ворог атакував Київ «шахедами» та ракетами, ППО збила всі цілі - глава КМВА

Укрінформ
Цієї ночі агресор знов  атакував Київ із застосованням дронів-камікадзе та ракет, імовірно балістичного типу. Сили ППО збили всі ворожі цілі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє керівник КМВА Сергій Попко.

«Чергова повітряна атака Києва. Для столиці вона вже третя з чотирьох днів травня! Такої щільної інтенсивності ударів наше місто не відчувало від початку цього року! Цієї ночі агресор знов завдав комплексного повітряного удару по столиці. (У столиці тривога тривала понад 3,5 години.) Рашисти здійснили напад на Київ із застосованням баражуючих боєприприпасів типу «Shahed» та ракет, імовірно балістичного типу. (Остаточно тип застосованих ракет буде визначено лише після експертизи залишків)», - ідеться в повідомленні.

 За попередньою інформацією, в повітряному просторі Києва силами ППО усі ворожі ракети та БПЛА були знищені!. Дані уточнюються.

Читайте також: У Києві та області пролунали вибухи: працює ППО

Попко додав, що за оперативними зведеннями, обійшлося без жертв серед цивільного населення та руйнувань житлових об’єктів чи інфраструктури. Зафіксовано падіння уламків в окремих районах столиці, проте шкоди життю та здоров’ю людей чи серйозних пошкоджень забудові міста вони не завдали.

«Інформація перевіряється та доповнюється. Ніколи не втомлюся дякувати силам протиповітряної оборони Києва»,- зазначив керівник КМВА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-