Посольство США в Україні нагадало американцям про загрозу ракетних ударів

Посольство США в Україні нагадало американцям про загрозу ракетних ударів

Укрінформ
Посольство США попередило співвітчизників про "наявну підвищену загрозу ракетних ударів" з боку росії по всій території України, включаючи Київ та Київську область.

Як передає Укрінформ, відповідне безпекове застереження опубліковано на сайті американської дипмісії.

"З огляду на нещодавнє збільшення кількості ударів по всій Україні та запальну риторику з боку москви, Державний департамент застерігає громадян США стосовно наявної підвищеної загрози ракетних атак, у тому числі по Києву та Київській області", - йдеться у повідомленні.

У цьому зв'язку посольство закликало громадян США "стежити за сигналами повітряної тривоги, шукати належні укриття, дотримуватися вказівок місцевої влади".

Читайте також: Британська розвідка визначила мету двох останніх ракетних ударів рф по Україні

Як повідомляв Укрінформ, у середу пресслужба президента росії заявила про відбиття спроби удару безпілотниками по кремлю. Президент Володимир Зеленський заперечив причетність України до атаки на резиденцію путіна, назвавши це маніпуляціями з боку російського керівництва.

У Білому домі заявили, що у ситуації з ударом дронів по кремлю США воліють не квапитися із заявами та дочекатися, поки стануть відомі конкретні факти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-