Зеленський показав наслідки ракетного удару по Миколаєву: Цей злочин не зійде росіянам з рук

Зеленський показав наслідки ракетного удару по Миколаєву: Цей злочин не зійде росіянам з рук

Відео
Укрінформ
Нічний ракетний обстріл російською армією Миколаєва не зійде з рук, за все буде відповідальність, наголошує Президент України Володимир Зеленський.

Як передає Укрінформ, про це він написав у Телеграмі.

За словами Президента, "країна-окупант ні на день не перестає доводити, що основна мета цієї війни – терор і знищення українців та всього українського".

Вночі росія обстріляла Миколаїв чотирма ракетами "Калібр", запущеними з акваторії Чорного моря. Високоточна зброя була націлена на приватні будинки, історичну будівлю та багатоповерхівку, підкреслив Зеленський.

Читайте також: Нічна атака Миколаєва: кількість поранених зросла до 23

"На даний момент відомо про одного загиблого та 23 поранених, серед яких дитина. Вічна пам’ять загиблому та скорішого одужання пораненим. Цей черговий злочин проти людяності не зійде терористам з рук. Знайдемо всіх винних. За все буде відповідальність", - заявив Президент.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Оперативного командування "Південь", вночі 27 квітня ворог атакував Миколаїв "Калібрами" з акваторії Чорного моря. Чотири ракети були спрямовані з використанням особливостей місцевості та змін траєкторії для ускладнення виявлення. Один приватний будинок зруйнований, інший пошкоджений, суттєвих руйнувань зазнали житлова багатоповерхівка та історична будівля.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-