росія має програти, інакше буде програш світу – Зеленський

росія має програти, інакше буде програш світу – Зеленський

Відео
Укрінформ
росія має програти, інакше буде програш життя, програш права, програш, власне, світу.

Про це Президент України Володимир Зеленський сказав у своєму зверненні, передає Укрінформ.

Відео: ОП

«росію можна зупинити. Це спільний інтерес. Зупинити силою наших воїнів – на передовій. Нашою зброєю – як українською, так і тією, яку ми отримуємо від партнерів. Силою права, тобто санкціями, які потребують постійного посилення, а також – нашою спільною роботою заради справедливості», - сказав Зеленський.

Читайте також: Результати «Рамштайну» і найскладніші напрямки фронту: Зеленський провів засідання Ставки

За його словами, кожен прояв російського терору, кожен день агресії – це додаткові аргументи, що все це має завершитись у трибуналі – у новому Нюрнберзі щодо рашизму, «щодо тих, хто знищує життя і людей, у кого ракети – проти музеїв, а керовані авіабомби – проти церков. росія має програти. Іншої мети у світу бути не може. Бо все інше – це програш життя, це програш права, це програш, власне, світу», - додав глава держави.

Президент також наголосив на тому, що нині ніхто і ніде не може почуватися безпечно, поки агресор не розбитий. «Усе те, що російські війська та спецслужби окупанта роблять на нашій землі проти наших людей. І це те, що вони мріють принести на землі інших народів… Увесь світ це знає», - додав Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, влада України активно працює над новою економічною стратегією розвитку нашої держави.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-