У білорусі росія не збільшує угруповання військ поблизу України - прикордонники

У білорусі росія не збільшує угруповання військ поблизу України - прикордонники

Укрінформ
Ситуація на ділянці українсько-білоруського кордону залишається повністю контрольованою.

Про це заявив речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко в ефірі телемарафону "Єдині новини", повідомляє Укрінформ.

"Ми не фіксуємо якихось нестандартних ситуацій по лінії кордону. Звісно, що там продовжують залишатись російські військові, але вони залучені до підготовки (мобілізованих - ред.) і їхня кількість не змінюється протягом останнього часу. І ми не бачимо тенденції до збільшення. Як і раніше контроль продовжує з рб укріплюватись, щоб ЗСУ мали всі можливості для відбиття будь-якої атаки", - сказав речник.

Джерело: телемарафон “Єдині новини”
Читайте також: Прикордонники розповіли про пасажиропотік на Великодні свята

По кордоні з рф ситуація також контрольована. «Ситуація також залишається повністю контрольованою на тих ділянках, де ворога було відкинуто", - сказав він. Укріплення відбувається безпосередньо в прикордонні. По лінії кордону це робити складно, бо ворог не припиняє своїх щоденних обстрілів по населених пунктах прикордоння, сказав речник.

Читайте також: росіяни майже всюди перейшли у позиційну оборону, загрози захоплення Вугледара немає - Буданов

Як повідомлялось, керівник ГУР Буданов повідомив, що на сьогодні загрози повторного наступу на Київ з боку білорусі не спостерігається. Путін продовжує використовувати білорусь для підготовки своїх мобілізованих.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-