У Міноборони показали, як проходять тактичні заняття українських десантників

У Міноборони показали, як проходять тактичні заняття українських десантників

Фото
Укрінформ
Тактичні заняття десантно-штурмових підрозділів відбуваються в максимально реалістичних умовах.

Як передає Укрінформ, про це перший заступник міністра оборони України генерал-лейтенант Олександр Павлюк повідомив у Телеграмі та опублікував відповідні світлини.

«Тактичні заняття десантно-штурмових підрозділів відбуваються в максимально реалістичних умовах. Накази командири віддають чітко й професійно, контролюючи кожен етап виконання поставлених завдань», - зазначив Павлюк.

У Міноборони показали, як проходять тактичні заняття десантно-штурмових підрозділів / Фото: Олександр Павлюк | Міністерство оборони України

Читайте також: Резніков обговорив з Воллесом подальше навчання українських військових

За його словами, «пересування пересіченою місцевістю, штурм «ворожих» позицій, стрімкість і злагодженість дій десантників підтвердили: кожен день навчань наближає перемогу над російськими окупантами».

Крім того, на сторінці Генштабу ЗСУ у Фейсбуці міститься документальний динамічний сюжет Королівських Військово-морських сил Збройних Сил Нідерландів про те, як інструктори Корпусу морської піхоти навчають українських військових володінню всюдихідними транспортними засобами.

Як повідомляв Укрінформ, ще 65 українців військових завершили навчання на зенітно-ракетних комплексах Patriot.

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України з 24 лютого 2022 року по 23 квітня 2023 року ліквідували близько 186 тисяч 420 російських агресорів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-