У Бахмуті війська рф просуваються на окремих ділянках - Маляр

У Бахмуті війська рф просуваються на окремих ділянках - Маляр

Укрінформ
У Бахмуті Донецької області точаться запеклі бої – російські війська на окремих ділянках подекуди просуваються.

Про це заступник міністра оборони Ганна Маляр поінформувала у Телеграмі, коментуючи зведення з фронту станом на 21 квітня, передає Укрінформ.

За її словами, “якщо дивитись на всю карту України, то ситуація неоднорідна і, власне, саме так її треба сприймати”. Епіцентром залишається Схід. Там ворог продовжує наступальні дії на чотирьох напрямках одночасно - Мар’їнський, Авдіївський, Лиманський, Бахмутський.

"На більшості з них завдяки нашим оборонцям ворогу не вдається просуватись вперед. На цих напрямках наші воїни не лише обороняються, а й активно діють”, - заявила Маляр.

Вона зазначила, що “найгарячішим місцем залишається Бахмут. Таким його робить ворог. Там зараз точаться запеклі бої. Противник атакує. Знищує вщент будинки і споруди. На окремих ділянках подекуди просувається”.

Також Маляр додала, що ворог цього тижня намагався рухатись ще по двох напрямках - Куп‘янському та Шахтарському. Але українські бійці відбили атаки і ворог не пройшов.

Читайте також: Ворог намагається наступати на п’яти напрямках, за Бахмут - запеклі бої

Крім того, ворог продовжує обстрілювати окремі населені пункти Чернігівської, Сумської, Харківської областей.

"На Запорізькому та Херсонському напрямках противник в обороні. Ситуація напружена, але контрольована. Рішення приймаються згідно з військовою доцільністю”, - заявила Маляр.

Як повідомляв Укрінформ, авіація Сил оборони за вчора шість разів ударила по районах зосередження російських загарбників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-