Обстановка на передовій та ймовірні дії ворога: Зеленський провів засідання Ставки

Обстановка на передовій та ймовірні дії ворога: Зеленський провів засідання Ставки

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський у понеділок провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба глави держави.

"Президент України Володимир Зеленський у понеділок провів чергове засідання Ставки Верховного головнокомандувача... Розвідка поінформувала про ймовірні дії противника у найближчий період. Члени Ставки розглянули питання щодо забезпечення сил оборони України озброєнням та боєприпасами, зокрема власного виробництва", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Данілов: Китайського озброєння ми зараз на нашому фронті не бачимо

Зазначається, що учасники засідання проаналізували стан виконання контрактів з українськими виробниками та перспективи нарощування власного виробництва всіх типів ракет і боєприпасів.

Крім того, продовжили розгляд питання про комплектування особовим складом і технікою новостворених бригад.

Учасники засідання також заслухали інформацію про оперативну обстановку на передовій. Командувачі оперативно-стратегічних угруповань військ «Хортиця», «Таврія», «Одеса», «Північ» доповіли про перебіг бойових дій на ділянках фронту в межах їхньої відповідальності.

Читайте також: Зеленський: Усі українські санкції синхронізуємо із санкціями глобальними

У засіданні взяли участь керівник Офісу Президента Андрій Єрмак, начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов, Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний, Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов, командувачі родів військ та оперативних напрямків. До засідання Ставки також долучилися члени уряду, очільники силових відомств і правоохоронних органів.

Як повідомляв Укрінформ, російська армія за добу здійснила атаки на сім областей України, застосовувала авіацію, безпілотники, РСЗВ, артилерію, міномети.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-