Ситуація на фронті і зброя: Залужний зустрівся з начальником генштабу Франції

Ситуація на фронті і зброя: Залужний зустрівся з начальником генштабу Франції

Укрінформ
Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний зустрівся з начальником Об‘єднаного штабу Збройних Сил Французької Республіки генералом армії Тьєрі Бюркаром, який прибув до України з візитом.

Як передає Укрінформ, про це Залужний повідомив у Телеграмі.

"Був радий вперше вітати в Україні начальника Об‘єднаного штабу Збройних Сил Французької Республіки генерала армії Тьєрі Бюркара. Це чіткий сигнал підтримки української армії з боку французьких колег у війні проти агресора", - зазначив Залужний.

За його словами, він провів із генералом Бюркаром змістовні перемовини. Ознайомив із ситуацією на фронті. Детально зупинився на потребі України в артилерійських снарядах та інших боєприпасах, засобах протиповітряної оборони та винищувачах F-16.

"Домовилися продовжувати співпрацю та підтримувати діалог і надалі. Зі свого боку Збройні Сили України готові ділитися досвідом з партнерами щодо ведення повномасштабної війни. Вдячний генералу Бюркару та народу Франції за допомогу. Ціную солідарність та підтримку", - наголосив Залужний.

Читайте також: Річниця визволення Сумщини: Залужний показав, як ЗСУ нищили загарбників

Як повідомляв Укрінформ, Залужний обговорив із головою Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі майбутні кроки ЗСУ для подальшого звільнення територій від російських загарбників.

Фото: Телеграм Головнокомандувач ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-