Міноборони: найважчі зіткнення - у Бахмуті, запеклі бої тривають у Мар’їнці та Авдіївці

Міноборони: найважчі зіткнення - у Бахмуті, запеклі бої тривають у Мар’їнці та Авдіївці

Укрінформ
Жорстокі та найважчі зіткнення сьогодні тривають у Бахмуті, де ворог сконцентрував основні свої зусилля, і Сили оборони змушені докладати значних зусиль, щоб забезпечити оборону рубежів.

Про це повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр під час виступу в Military Media Center, передає Укрінформ.

За її словами, сьогодні запеклі бої тривають також у Мар’їнці та Авдіївці. "Це Мар’їнський, Авдіївський і Лиманський напрямки", — зазначила Маляр.

Вона наголосила, що українські воїни, попри складну обстановку, відчайдушно б’ються, не даючи можливості ворогу просуватись.

"У Бахмуті росіяни зазнають величезних втрат. Однак вони не зупиняються і хочуть досягти мети та взяти під контроль це місто", - сказала заступниця міністра.

Читайте також: У Бахмуті прикордонники відбили спробу «вагнерівців» прорвати рубіж оборони

Вона підкреслила, що попри те, що у Бахмуті ворог сконцентрував найпрофесійніші свої підрозділи: «вагнерівців», десантно-штурмові загони і спецпризначенців, росіяни не можуть досягти своєї цілі.

Як повідомлялось, Сили оборони України протягом доби відбили 34 атаки російських загарбників на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках.

Фото: Головнокомандувач ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-