Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Споживачів інформаційного фаст-фуду в рф готують до того, що ЗСУ має перевагу

Споживачів інформаційного фаст-фуду в рф готують до того, що ЗСУ має перевагу

Блоги
Укрінформ
Для чого пригожин заявив про 400 тисяч українських військових, готових до контрнаступу

Щодо заяви пригожина про 200 тис. українських військових, які готуються до контрнаступу… або 400 тис. І справді, 200 тис. або 400 тис. – дріб’язкова оцінка якась. Може й 600 тис. Ну, чи мільйон, чому ні?

На перший погляд, чергова “симоньянщина” від пригожина… чи ні?

У даному випадку я не можу розглядати заяву скиглія євгенія, який у своєму скигленні явно змагається з ігорем гіркіним, як виняткову “симоньянщину”. Адже, наприклад, на відміну від “юридичного контролю над Бахмутом” – у цьому випадку пригожин має певну мету.

Коли непідготовлений розум чує цифру в 200 тис. або навіть 400 тис., то перше, що в нього клацає – ОГО! 400 тис. – це, на хвилиночку, більше, ніж весь контингент РОВ в Україні! Тобто пригожин готує споживачів інформаційного фаст-фуду до того, що ЗСУ має перевагу.

Кількісна перевага, яка просто задавить у контрнаступі менші сили РОВ і ті змушені будуть бігти… кхм, тактично-жестодобровільно-негативно наступати. Іншими словами, російське суспільство починають морально готувати до майбутньої втечі РОВ.

Зрозуміло, всі ці вигадки про 400 тис. – це надзвичайна маячня. Таку групу військ навіть, банально, непомітно розмістити – неможливо, не кажучи вже про перекидання, транспортування та забезпечення. Але важливим є те, що росіяни вже змирилися з тим, що наш контрнаступ їм не зупинити.

А тому, зараз з’являтимуться вкиди про “багаторазово переважаючі” сили противника, легіони НАТО і «зірки смерті», щоб максимально виправдати деградацію вже навіть не наступальних, а оборонних можливостей “другої” армії світу.

Скиглій женя знову виявився корисним.

Олександр Коваленко

Використані ілюстрації Нікіти Тітова

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-