На кордоні з білоруссю і рф посилюють оборонні рубежі - Наєв

На кордоні з білоруссю і рф посилюють оборонні рубежі - Наєв

Відео
Укрінформ
Обстановка у Північній операційній зоні стабільна та контрольована — українські воїни сповна її використовують для подальшого зміцнення оборонних рубежів та позицій.

Про це заявив командувач Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв, повідомило у Фейсбуці Міноборони, передає Укрінформ.

“Зокрема, триває нарощування системи інженерних загороджень у областях, яка межують з білоруссю та росією. Створюються протитанкові мінні поля на танкодоступних ділянках місцевості та ймовірних шляхах висування противника вглиб нашої території, а це — дороги, лісові смуги, мости, лінії електропередач тощо”, - поінформував Наєв.

За його словами, лише цього тижня інженерні підрозділи облаштували кілька десятків мінних полів з використанням більше ніж 6 тисяч протитанкових мін; прорито більш як сім тисяч метрів протитанкових ровів і траншей.

“Усі позиції обшиваються деревиною для більш ефективного виконання завдань нашими воїнами. Українські військовослужбовці працюють цілодобово, незважаючи на погодні умови”, - додав Наєв.

Читайте також: «Шахеди» намагаються уникнути ППО, тому їх треба збивати з кулеметів – Наєв

Як повідомлялося, у Північну операційну зону для виконання бойових завдань прибув зведений загін ударних БпЛА.

Фото: Командування Об'єднаних Сил ЗС України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-