Глава держави провів нараду щодо безпекової ситуації та роботи правоохоронних органів

Глава держави провів нараду щодо безпекової ситуації та роботи правоохоронних органів

Укрінформ
Президент України провів нараду щодо безпекової ситуації та роботи правоохоронних органів в Україні та відзначив, що підсумки роботи української делегації у Варшаві мають бути відчутними на фронті.

Як передає Укрінформ, про це він повідомив у вечірньому відеозверненні.

«Сьогодні весь день вже в Україні, у Києві, тут, на Банковій. День внутрішніх нарад і підготовки до заходів, які заплановані на найближчі тижні. Провів нараду з головою уряду Шмигалем. Більше щодо поточних питань. Координація державних кроків, рішень. Нарада щодо безпекової ситуації, роботи правоохоронних органів. Наш міжнародний порядок денний – підготовка зустрічей, переговорів, звернень. Як і завжди – був на звʼязку з військовими: усе, що стосується найгарячіших точок передової», - повідомив Зеленський.

Читайте також: Зеленський розповів про візит до Польщі: Він став справді змістовним

Глава держави підкреслив, що результати роботи української делегації у Варшаві мають бути відчутними для нашого фронту.

«Оборона й захист наших людей, підтримка нашої стійкості, передусім воїнів, це питання номер один на всіх переговорах і зустрічах. Саме оборона – зброя для України, боєприпаси для України, нові оборонні системи для України. І я дякую Польщі, дякую нашим партнерам за те, що цей візит став справді змістовним», - підкреслив Президент.

Окремо він відзначив важливість зустрічі із мерами польських міст-рятівників Жешува, Перемишля, Любліна і Хелма, які надали безпрецедентну допомогу українцям.

«Я подякував усій громаді міст-рятівників, кожному й кожній, хто допомагав українцям, хто реально довів у перші ж дні повномасштабної війни, що між українськими й польськими серцями немає жодних барʼєрів, кордонів, перепон. Україна вміє бути вдячною», - відзначив глава держави.

Читайте також: Зеленський запросив польський бізнес до відбудови України

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський разом з дружиною 5 квітня перебував з офіційним візитом у Польщі. Україна та Польща підписали окремий документ про відбудову.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-