ЗСУ знищили польовий пункт боєпостачання росіян у Каховському районі

ЗСУ знищили польовий пункт боєпостачання росіян у Каховському районі

Укрінформ
У Херсонській області Сили оборони України знищили польовий пункт боєпостачання російських загарбників у Каховському районі та спостережний пункт ворога на одному з островів.

Про це оперативне командування "Південь" повідомило у Фейсбуці, передає Укрінформ.

У результаті виконання вогневих завдань ракетно-артилерійські підрозділи Сил оборони знищили також дві артилерійські установки і чотири бронемашини російських військ.

Як зауважили в ОК "Південь", російські військові не припиняють тероризувати населення на визволених територіях правого берега Дніпра. Водночас загарбники продовжують чинити тиск і на жителів захопленого лівобережжя: від насильницької паспортизації до обстрілів житлових кварталів для пропагандистських сюжетів проти Сил оборони.

За минулу добу росіяни здійснили 20 обстрілів населених пунктів Херсонської області, також вдарили по акваторії Дніпро-Бузького лиману.

Ворожим вогнем пошкоджені кілька приватних і багатоквартирних будинків та господарчих споруд. Унаслідок нічного обстрілу загинула одна людина.

Читайте також: Зеленський - про весняний наступ ЗСУ: росіяни ще мають час піти, інакше ми їх знищимо

"Загроза ракетних ударів залишається досить високою, також зберігається мінна небезпека деокупованого суходолу та чорноморського узбережжя", — додали в командуванні.

Як повідомляв Укрінформ, на бойовому чергуванні в Чорному морі росія тримає дев'ять кораблів, зокрема два носії ракет "Калібр".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-