Зеленський - про весняний наступ ЗСУ: росіяни ще мають час піти, інакше ми їх знищимо

Зеленський - про весняний наступ ЗСУ: росіяни ще мають час піти, інакше ми їх знищимо

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський запевнив, що Україна обов’язково звільнить свої тимчасово окуповані території, тож якщо російські війська не підуть звідти, то будуть знищені. 

Про це глава держави сказав журналістам під час поїздки в с.Ягідне Чернігівської області, здійсненої з нагоди річниці звільнення села від російських загарбників, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Відео: Офіс Президента

«Що стосується нашого просування вперед на фронті, я не можу сказати, коли ми будемо готові до дуже конкретних речей. Але ми готуємося, щоб бути сильними на бою і деокупувати нашу землю. Важко сказати, як і коли це буде зроблено. Я не говоритиму про конкретні речі, тому що ми не можемо дати можливість терористам з рф підготуватися до наших методів і кроків з деокупації. Але ми це зробимо, і вони повинні знати це. У них ще є час піти звідти, інакше ми їх знищимо», - наголосив Президент. 

Читайте також: Наступний тиждень буде важливим на шляху до перемоги – Президент

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський у річницю визволення села Ягідне Чернігівської області відвідав школу, у підвалі якої російські загарбники майже місяць тримали мирних жителів у заручниках.

3 березня 2022 року російські загарбники увійшли в Ягідне Чернігівської області. Вони вигнали жителів з їхніх домівок і зігнали до шкільного підвалу. Загалом російські військові у підвалі школи площею 197 кв. м утримувати 367 людей, з них 50 дітей та кілька немовлят, найменшій - півтора місяця. 11 жителів села померли, не витримавши нелюдських умов, ще 10-х розстріляли загарбники.

У червні 2022 року правоохоронці оголосили про підозру вісьмом військовослужбовцям збройних сил рф через смерть цивільних у Ягідному.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-