Зеленський прокоментував вибух у петербурзі: Про це має думати росія

Зеленський прокоментував вибух у петербурзі: Про це має думати росія

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський заявив, що про вибух у кафе санкт-петербурга має думати росія.

Про це глава держави сказав журналістам під час поїздки до Ягідного Чернігівської області, здійсненої з нагоди річниці звільнення села від російських загарбників, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я не думаю про те, що відбувається у санкт-петербурзі чи в москві. Про це має думати росія. Я думаю про нашу країну», - сказав Зеленський.

Як повідомлялося, співробітники слідчого комітету рф заявили про затримання Дар'ї Трепової, яку підозрюють у причетності до вибуху в кафе у петербурзі, внаслідок якого загинув російський пропагандист владлен татарський.

Читайте також: У росії заявили про затримання підозрюваної у вбивстві «воєнкора» татарського

У неділю в кафе на Університетській набережній петербурга, яке належить засновнику ПВК «Вагнера» євгену пригожину, стався вибух. Загинув Z-військкор владлен татарський, постраждали 32 особи. На відеокамери потрапило, як дівчина, вірогідно, Трепова, дарує татарському скульптурку. Вважається, що та була начинена вибухівкою.

Справжнє ім’я вбитого максим фомін. Він з Макіївки, мав судимість, кілька років воював на боці маріонеткової «днр». Ставши блогером, фомін узяв за псевдонім видозмінене ім'я головного героя роману Віктора Пєлєвіна «Generation “П”» Вавілена Татарського.

фомін став широко відомим, коли 30 вересня 2022 року після церемонії «прийняття до складу рф» анексованих українських областей опублікував із кулуарів відео, в якому сказав: «Всіх переможемо, всіх вб'ємо, всіх, кого треба, пограбуємо. Все буде, як ми любимо».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-