Швеція готує українських військових до боїв у лісистій місцевості

Швеція готує українських військових до боїв у лісистій місцевості

Фото
Укрінформ
Військові інструктори Збройних Сил Королівства Швеція в рамках базової загальновійськової підготовки особового складу ЗСУ у Великій Британії проводять заняття з організації та проведення бойових дій у лісистій місцевості.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба Генштабу ЗСУ.

«Військові інструктори Збройних Сил Королівства Швеція Försvarsmakten в рамках базової загальновійськової підготовки особового складу ЗС України у Великій Британії проводять заняття з організації та проведення засадних і бойових дій в лісистій місцевості. Ця підготовка дає змогу оволодіти бойовими навичками, підвищити безпеку та сили дій Збройних Сил України, щоб військовослужбовці, які не мають або мають мінімальний військовий досвід, могли оволодіти необхідними тактичними знаннями для захисту України», - йдеться в повідомленні.

Швеція готує українських військових до бойових дій у лісистій місцевості / Фото: Генштаб ЗСУ

Як зазначається, під керівництвом інструкторів Збройних Сил Королівства Швеція новобранці Збройних Сил України стають більш підготовленими до умов оборони та наступу.

Читайте також: Нідерланди відправлять 60 інструкторів для навчання українських бійців у Німеччині

Королівство Щвеція продовжує підтримувати народ України та надає постійну підтримку у відповідь на триваючі порушення росією міжнародного права.

Прибувши до Сполученого Королівства у 2023 році, контингент військовослужбовців Збройних Сил Королівства Швеції приєднався до країн-партнерів у програмі підготовки українських новобранців під керівництвом Великої Британії, повідомили в пресслужбі.

Як повідомляв Укрінформ, 8 березня високий представник ЄС Жозеп Боррель у Стокгольмі на пресконференції за підсумками неформальної зустрічі міністрів оборони країн-членів ЄС заявив, що допоміжна тренувальна місія ЄС для України до кінця березня завершить підготовку 11 тисяч військовослужбовців ЗСУ, а до кінця року кількість навчених військових фахівців сягатиме 30 тисяч.

Фото: Генштаб ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-