Військовому рф оголосили підозру у вбивстві жителя Київщини

Військовому рф оголосили підозру у вбивстві жителя Київщини

Укрінформ
Військовослужбовцю російської федерації заочно повідомили про підозру за вбивство жителя Київської області у березні 2022 року.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

За процесуального керівництва ОГП повідомлено про підозру військовослужбовцю збройних сил рф за фактом жорстокого поводження з цивільним населенням, поєднаного з умисним вбивством, та інших порушень законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу).

За даними слідства, 2 березня 2022 року приблизно о 17:00 в Бучанському районі Київської області військовослужбовці рф без будь-яких попереджень розстріляли зі снайперської гвинтівки цивільну особу, яка перебувала за кермом легкового автомобіля.

Читайте також: Військового рф судитимуть за вбивство двох мирних жителів Київщини

Після цього вони витягнули чоловіка з автомобіля та зробили контрольний постріл у голову. Тіло заховали в каналізаційному колодязі.

Як повідомляв Укрінформ, правоохоронці повідомили про підозру трьом російським військовим, які у березні 2022 року розстріляли десять цивільних автомобілів в Ірпені Київської області, внаслідок чого дев’ятеро людей загинули, ще 12 дістали поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-