Президент у госпіталі на Донеччині вручив нагороди військовим

Президент у госпіталі на Донеччині вручив нагороди військовим

Фото, відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський відвідав поранених українських військових у госпіталі на Донеччині та вручив їм державні нагороди.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба глави держави.

“Під час робочої поїздки в Донецьку область Президент України Володимир Зеленський відвідав госпіталь, у якому проходять лікування поранені українські військовослужбовці, зокрема захисники Бахмута”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Президент поспілкувався з військовими і вручив їм державні нагороди - ордени «За мужність» ІІІ ступеня та медалі «За військову службу Україні».

Зеленський подякував військовим за захист України та побажав швидкого одужання. 

Президент у госпіталі на Донеччині вручив нагороди військовим Фото: Офіс Президента

Глава держави також ознайомився з можливостями медичного закладу щодо прийому пацієнтів, оглянув комп’ютерний томограф, операційний блок і реанімаційне відділення.

Окрім того Президент вручив ордени Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, княгині Ольги ІІІ ступеня та Данила Галицького представникам Медичних сил Збройних сил України.

Читайте також: Зеленський нагородив 195 захисників України

«Хочу подякувати за вашу фаховість, за вашу роботу. До перемоги треба зберегти життя багатьом людям, які захищають нашу державу. Ви захищаєте її на своєму фронті. Бажаю вам здоров’я і вдячний за те, що ви це здоров’я повертаєте хлопцям і дівчатам, які на фронті», – сказав Зеленський.

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський відвідав передові позиції українських військових на Бахмутському напрямку та вручив військовослужбовцям державні нагороди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-