Удар по Запоріжжю: одна ракета поцілила у спальний район міста

Удар по Запоріжжю: одна ракета поцілила у спальний район міста

Фото
Укрінформ
Уночі ворог ударив по Запоріжжю. Однією ракетою зруйновано об’єкт критичної інфраструктури та місцевий ресторанно-розважальний заклад, пошкоджені розташовані поруч котеджі, ще одна - впала у спальному районі міста і не розірвалась. 

Про це у Фейсбуці повідомляє Запорізька обласна прокуратура, передає Укрінформ.

"За даними слідства, 18 березня 2023 року близько 03:30 російські військові попередньо із ЗРК С-300 завдали чергового удару по Запоріжжю", - йдеться у дописі.

Одна ворожа ракета, яка поцілила у спальний район міста, впала на прибудинкову територію і не розірвалась.

Зазначається, що внаслідок влучання ракет зазнали руйнувань об’єкт критичної інфраструктури та місцевий ресторанно-розважальний заклад. Вибуховою хвилею та уламками пошкоджені розташовані поруч котеджні будинки житлового комплексу.

За процесуального керівництва прокурорів Запорізької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Читайте також: Загарбники за добу атакували 11 областей України - зведення ОВА

Раніше повідомлялось, що від вибухової хвилі у дев'яти будинках наразі вибито 240 вікон та сім дверей. Приблизна площа пошкодженого скління - 650 квадратних метрів. У чотирьох будинках частково пошкоджено покрівлі. Люди не постраждали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-