Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Які перспективи в потуг пригожина?

Які перспективи в потуг пригожина?

Блоги
Укрінформ
Про тимчасову фігуру на фронті російсько-української війни

З цікавістю спостерігаю за потугами власника військово-кримінальної компанії "вагнер" євгенія пригожина підняти власну значущість на тлі величезних втрат "вагнерівців" у боях під Бахмутом. "кухар путіна" не придумав нічого кращого, ніж заявити про наміри брати участь у виборах президента України у 2024 році. Блеф, безумовно, яскравий, але його характер всім очевидний. Відтак пригожин нагадує Вінні-Пуха, який за допомогою повітряних кульок піднімається до дупла з медом.

Тим часом 14 березня у Мелітополі Служба безпеки "передала привіт" пригожину: вибухом у власному позашляховику знищено місцевого колаборанта Івана Ткача. Він займався перевезення окупантів – і армійців, і "вагнерівців". Тепер перетворився на VIP-агітатора за пригожина у потойбічному світі.

Реальність ситуації полягає в тому, що пригожин насправді сьогодні балансує між судом в Україні, як організатор найманців, і вбивством російськими силовиками, з якими у нього постійні тертя. Не знаю, що для колишнього кримінальника, якому так і не вдалося нагуляти респектабельність, краще. Очевидно лише те, що він виявився тимчасовою фігурою на фронті російсько-української війни.

Євген Магда

Telegram

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-