В Укроборонпромі зафіксували понад 150 «прильотів» по підприємствах ОПК

В Укроборонпромі зафіксували понад 150 «прильотів» по підприємствах ОПК

Укрінформ
Державний концерн «Укроборонпром» зафіксував понад 150 ракетних та артилерійських влучань по підприємствах оборонно-промислового комплексу.

Про це повідомила речниця державного концерну Наталія Сад під час презентації зразка 125-мм снаряда для танкової гармати в Медіацентрі Україна – Укрінформ.

«Ми зафіксували вже понад 150 прильотів по підприємствах, які входять до складу концерну. Але ми маємо певні обмеження щодо висвітлення самого факту такої атаки та масштабів руйнувань. Ви не зустрічаєте цієї інформації в засобах масової інформації, але це не означає, що цього з нами не трапляється», - зазначила представниця ДК.

Читайте також: Укроборонпром зможе налагодити в Україні виробництво 125-мм снарядів після війни

За її словами, Міністерство економіки агрегує всю інформацію про збитки та втрати підприємств концерну. Ці дані навмисно не з’являються в ЗМІ, «тому що це робота, яка йде паралельно з виробничими процесами».

«Такі дії впливають на робочі плани концерну, але ми підлаштовуємось під нові реалії. Втрати суттєві, але цифри будуть оприлюднені дещо згодом. Але сьогодні ситуація виглядає так, що ми шукаємо правильні рішення в тих умовах, в яких працюємо», - резюмувала Сад.

Читайте також: Укроборонпром визначив пріорітети антикорупційної діяльності на три роки

Як повідомлялось, напередодні ДК «Укроборонпром» розпочав виробляти 125-мм снаряди для танкової гармати за кордоном. Наразі вже поставлено першу партію боєприпасів для танків Т- 64, Т- 72 і Т-80, якими Сили безпеки та оборони України б’ють окупантів.

Концерну, до складу якого входить понад сотня підприємств, уже вдалось налагодити виробництво цілої лінійки боєприпасів. Серед них – 82-мм та 120-мм мінометні міни, а також артилерійські снаряди калібру 122 мм та 152 мм.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-