Резніков назвав три фактори для вдалого наступу

Резніков назвав три фактори для вдалого наступу

Укрінформ
Для вдалого наступу українська армія має дотримуватися трьох факторів – перевести ворога у захист, позбавити його домінування в повітрі та зруйнувати логістичні ланцюги росіян.

Про це під час спільного брифінгу міністрів оборони України та Нідерландів в Медіа-центрі Україна-Одеса заявив Олексій Резніков, передає Укрінформ.

Він зазначив, що отримання Україною винищувачів прискорить процес звільнення тимчасово загарбаних росією територій. Для вдалого наступу, за словами Резнікова, армія має дотримуватися трьох факторів: «Перше - переведи ворога у захист. Друге - позбав його домінування в повітрі. Третє - зруйнуй його логістичні ланцюги. В цих трьох задачах два фактори- авіація».

Глава МОУ підкреслив, що винищувачі потрібні Україні, насамперед, для покращення й посилення протиповітряної оборони.

Читайте також: США не заперечують проти передачі Україні бойових літаків іншими країнами - Білий дім

«Авіаційна платформа потрібна нам як покращення й посилення нашої системи ППО, тому що недостатньо кількості систем земля-повітря. Ми боримося на дипломатичному фронті, переконуючи наших партнерів, що необхідно прийняти рішення про основний бойовий літак, як елемент захисту, в першу чергу. Чим скоріше ми отримаємо бойові літаки, тим більше буде збережено людських життів», - заявив Резніков.

Як повідомлялося, міністр оборони України Олексій Резніков обговорив із главою Пентагону Ллойдом Остіном “шлях до перемоги”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-