Траншейні бої: українські солдати закінчили тренування у Британії

Траншейні бої: українські солдати закінчили тренування у Британії

Фото
Укрінформ
Військовослужбовці Збройних сил України завершили тренування з ведення траншейних бойових дій під керівництвом інструкторів Сухопутних військ австралійських сил оборони.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомив перший заступник міністра оборони Олександр Павлюк.

«Новобранці Збройних сил України завершили тренування з ведення траншейних бойових дій. Тренування проходили в реалістичних умовах у рамках базової загальновійськової підготовки у Великій Британії під керівництвом інструкторів операції «Куду» 5-го батальйону Королівського австралійського полку 1-ї бригади Сухопутних військ Австралійських сил оборони», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: На Київщині триває процес набору добровольців до «Гвардії наступу» - ОВА

Зазначається, що під час навчань військовослужбовці відпрацьовували тонкощі створення оборонних позицій, ведення оборони та атаки, координування розвідки ворожих позицій і наступального патрулювання. В ході тренувань інструктори підвищували рівень втоми українських новобранців та моделювали ситуації, в яких наші воїни можуть опинитися найближчим часом.

Павлюк зазначив, що підготовкою українських захисників опікуються близько 70 військовослужбовців Австралійських сил оборони, які беруть участь у програмі підготовки українських новобранців під керівництвом Великої Британії.

Читайте також: Зеленський ввів Павлюка до складу Ставки

Як повідомляв Укрінформ, 17 лютого перша група із 65 українських військових завершила навчання на базі США в Німеччині. Друга група з 710 українських військовослужбовців освоює Bradley та самохідні гаубиці M109 Paladin, які США надішлють в Україну. Крім того, ще 890 українських військовослужбовців розпочнуть тренування на бойових машинах Stryker.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-