росія зазнає надзвичайно великих втрат в Україні – британська розвідка

росія зазнає надзвичайно великих втрат в Україні – британська розвідка

Укрінформ
російські війська продовжують зазнавати надзвичайно великих втрат на полі бою в Україні.

Як передає Укрінформ, про це у Твіттері повідомляє Міноборони Британії із посиланням на дані розвідки.

«У той час як росія продовжує зазнавати надзвичайно великих втрат, їхні наслідки відрізняються в різних регіонах країни. Пропорційно до чисельності населення, найбагатші міста москва та санкт-петербург залишилися відносно «неушкодженими». Особливо це стосується сімей еліти країни», - повідомили в Міноборони.

Зазначається, що 21 лютого російські високопосадовці були сфотографовані в перших двох рядах аудиторії під час промови президента путіна про стан справ в країні. Проте відомо, що ніхто з їхніх дітей не служить в армії.

«У багатьох східних регіонах росії рівень смертності у відсотках від населення в 30+ разів вищий, ніж у москві. Подекуди найбільше втрат зазнають етнічні меншини. В Астрахані приблизно 75% втрат у казахської та татарської меншин», - додали у Міноборони.

Читайте також: Українська авіація за добу шість разів ударила по позиціях ворога

За даними британської розвідки, оскільки міноборони росії намагається вирішити проблему постійного дефіциту військових, ізоляція заможніших і впливовіших елементів російського суспільства, швидше за все, залишатиметься головним міркуванням.

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України з 24 лютого 2022 року по 12 березня 2023 рокуліквідували близько 159 тисяч 90 російських загарбників, при цьому за минулу добу - ще 1090 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-