У соцмережі виклали відео роботи українських розвідників на Херсонщині

У соцмережі виклали відео роботи українських розвідників на Херсонщині

Відео
Укрінформ
У соцмережі виклали відео роботи українських розвідників на Херсонщині.

Відео у Фейсбуці оприлюднив перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський, зазначивши, що робить це з дозволу військових.

«Це відео військові дозволили викласти. Лівобережна частина Херсонщини буде вільною! Ми повернемо кожен сантиметр своєї землі та звільнимо кожного нашого жителя!», - йдеться у повідомленні.

Він зазначив, що на відео розвідники проводять рейд на тимчасово захопленій ворогом території.

Також Соболевський у Телеграмі повідомив, що човни, які російські військові вкрали у херсонців перед втечею з правобережної Херсонщини, вороги намагаються використати для проникнення ДРГ на територію, яку контролюють ЗСУ, в тому числі для висадки своїх груп на острови. Завдяки злагодженій роботі підрозділів ЗСУ частину цього флоту вже переведено до категорії підводного, зазначив перший заступник голови Херсонської обласної ради.

Читайте також: Військові рф під час захоплення Херсона викрали і знищили суховантажі та баржі

Як повідомляв Укрінформ, ЗСУ визволили правобережну частину Херсонської області, зокрема і місто Херсон. Частина області, розташована на лівому березі Дніпра, тимчасово захоплена російськими військами. Загарбники на тимчасово захопленій території Херсонщини викрадають місцевих жителів, займаються мародерством, грабують підприємства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-