Через значні втрати росіяни не можуть йти у наступ на Вугледар - військові

Через значні втрати росіяни не можуть йти у наступ на Вугледар - військові

Укрінформ
російські окупаційні війська зазнали значних втрат поблизу Авдіївки, Мар’їнки та Вугледара, тож про наступ на Вугледар наразі не йдеться. Крім того, російські військові пишуть відмови від подальшої участі у війні і готові за це йти до в’язниці.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомив керівник об'єднаного пресцентру сил оборони Таврійського напрямку Олексій Дмитрашківський, відповідаючи на запитання, чи готується ворог до наступу на Вугледар.

«Про наступ мова не може йти, оскільки ворог поніс досить суттєві втрати. За останній тиждень він дуже активно атакував позиції на Вугледарі, Мар’їнці, Авдіївці, застосовував свої найкращі підрозділи, але на сьогоднішній день відомо, що морально-психологічний стан військових рф зовсім впав. Командир славнозвісної 155-ї бригади морської піхоти був доставлений до Ростова за відмову виконувати бойові розпорядження. Також підрозділи «Степ» та «Тигр» на сьогоднішній день відмовляються брати участь у бойових діях. Відомо про 126-ту бригаду, в якій 20 чоловік написали відмову і повідомляють, що краще відсидять в тюрмі, ніж будуть гарматним м’ясом», – розповів Дмитрашківський.

Читайте також: Сили оборони уразили два ворожі логістичні центри та шість станцій РЕБ

Речник зазначив, що на даний момент у ворога основна задача – відновити сили, техніку, оскільки вони за минулий тиждень втратили близько двох батальйонів особового складу.

Як повідомляв Укрінформ, підрозділи ракетних військ і артилерії ЗСУ минулої доби уразили пункт управління військ рф, шість районів зосередження особового складу, два логістичні центри, три склади боєприпасів та шість станцій радіоелектронної боротьби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-