Президент назвав операцію на Бахмутському напрямку однією з найефективніших у знищенні ворога

Президент назвав операцію на Бахмутському напрямку однією з найефективніших у знищенні ворога

Укрінформ
Бахмутський напрямок дає один із найбільших результатів у боротьбі з окупантами за час усієї битви за Донбас.

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський під час чергового звернення, передає Укрінформ.

"Окупант убиває за сам факт, що ми українці. За одне тільки слово про Україну. За нашу мрію про Україну. За наше життя – життя українців. І ми знищуємо окупанта всюди – всюди, де це дає результат для України. Бахмут дав і дає один із найбільших результатів за час цієї війни, за час усієї битви за Донбас. І я дякую кожному солдату, хто бʼється на цьому найскладнішому напрямку. Хто бʼється за всі частини нашої держави, на всіх напрямках", - сказав він.

Читайте також: Зеленський про розстріл українського військового: Ми знайдемо вбивць

Зеленський зазначив, що питання про продовження оборони Бахмута стало основним під час сьогоднішньої Ставки, а обговорення подальших дій на Бахмутському напрямку тривало більш ніж годину. За словами Президента, Ставка одноголосно підтримала продовження оборони міста.

"Сьогодні на Ставці я прямо поставив питання і командувачу "Хортиці" генералу Сирському, і головкому Залужному про те, якою вони бачать далі оборонну операцію на Бахмутському напрямку. Чи відійти, чи продовжувати оборону й посилюватись у місті. Обидва генерали відповіли: не відходити й посилюватися. І ця позиція була одноголосно підтримана Ставкою. Інших позицій не було", - зазначив Глава держави.

Читайте також: росія втратила в Бахмуті вп’ятеро більше солдатів, ніж Україна – НАТО

Заразом Зеленський зауважив, що сказав головкому віднайти відповідні сили, щоб допомогти військовим у Бахмуті.

"Немає такої частинки України, щоб сказати, що від неї нібито можна відмовитись. Немає такого українського окопу, у якому стійкість і героїзм наших бійців були б нібито нецінними", - наголосив Президент.

Читайте також: Про оточення Бахмута наразі не йдеться – Данілов

Як повідомляв Укрінформ, за словами речника східного угрупування військ Сергія Череватого, українські сили у Бахмуті нікуди не відійшли – вони продовжують перебувати у місті та тримати оборону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-