Українські сили контролюють ключову трасу до Бахмута — лейтенант Нацгвардії

Українські сили контролюють ключову трасу до Бахмута — лейтенант Нацгвардії

Укрінформ
Заступник командира батальйону «Свобода», лейтенант Нацгвардії Володимир Назаренко заявив, що українські війська утримують ключовий шлях до міста Бахмут і виходу з нього.

Про це він сказав у коментарі CNN, передає Укрінформ.

«Збройні сили України утримують трасу Бахмут — Костянтинівка, вона досить стабільна. Ситуація навколо Бахмута і на його околицях дуже схожа на пекло, як це відбувається на всьому східному фронті», — зазначив Назаренко.

Читайте також: Під Бахмутом відбили черговий штурм росіян

Траса Бахмут — Костянтинівка важлива для постачань у місто. Лейтенант також зазначив, що жодних «тактичних змін» з українського боку не було, додавши, що Україна тримає оборону.

«Противник шукає слабкі місця, боєм намагається відволікти наші сили, відтягує наші резерви, комбінує різні методи і тактики. Але вони зазнають невдачі», — сказав він.

Читайте також: Під Бахмутом під час евакуації поранених загинула бойовий медик Яна Рихліцька

Назаренко відкинув припущення про можливий вихід українців із міста.

«Відведення немає. Навпаки, приходять нові резерви, щоб тримати оборону. Весь район бойових дій перебуває під хаотичним обстрілом, але сполучення з містом є, є маршрути, які не перекриті», — зазначив лейтенант. 

Як раніше повідомляло агентство,  речник східного угрупування військ Сергій Череватий підтвердив, що українські сили у Бахмуті нікуди не відійшли – вони продовжують перебувати у місті та тримати оборону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-