ЗСУ продовжують тримати оборону в Бахмуті – Череватий

ЗСУ продовжують тримати оборону в Бахмуті – Череватий

Укрінформ
Українські сили у Бахмуті нікуди не відійшли – вони продовжують перебувати у місті та тримати оборону.

Про це в ефірі новинного телемарафону повідомив речник східного угрупування військ Сергій Череватий, передає Укрінформ із посиланням на 24-й канал.

Він підкреслив, що жодна армія світу ніколи не оголошує про свої тактичні дії, проте українські сили тримають оборону в Бахмуті й інформація про те, що наші війська буцімто відійшли з міста – фейк.

"Туди є змога доставляти боєприпаси, провіант, медикаменти, забирати звідти поранених... Так, автошлях Бахмут – Костянтинівка доволі небезпечний. Проте наші підрозділи забезпечують можливість постачати до Бахмута все необхідне", – сказав Череватий.

Читайте також: У вищому керівництві рф назріває конфлікт через відсутність успіхів на фронті

При цьому ситуація на підступах до міста-фортеці Бахмут залишається вкрай складною. Згідно з даними Генштабу, на Бахмутському напрямку противник продовжує вести наступ і не припиняє штурм міста та навколишніх населених пунктів.

Читайте також: Під Бахмутом відбили черговий штурм росіян

Як повідомляв Укрінформ, бійці Десантно-штурмових військ ЗСУ знищили підрозділ російських загарбників на одному з важливих напрямків. У більшості з ліквідованих агресорів були виявлені речі, викрадені в українських військових.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-