Наразі в уряді кадрові зміни не плануються —  Прем’єр

Наразі в уряді кадрові зміни не плануються — Прем’єр

Укрінформ
Наразі в Кабінеті Міністрів не плануються кадрові зміни. 

Про це Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль заявив під час пресконференції у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Прем'єр нагадав, що за три роки роботи в уряді відбулося чимало кадрових змін, у тому числі цьогоріч. Шмигаль підкреслив, що вони продовжуватимуться. У цьому контексті керівник уряду зазначив, що наразі завершується аудит міністерств, а також триває активна робота над продовженням реформи державної служби.

“Ми повинні бачити, як Кабмін має розвиватися, як Кабмін має модернізовуватися, відповідаючи на виклики війни, відповідаючи на виклики майбутнього відновлення і майбутнього розвитку нашої держави. Кадрові зміни в уряді, безумовно, будуть. Це природній процес. Що стосується найближчого часу, ми не обговорювали жодних кадрових змін. Це буде природній процес. Ви побачите. У нас це завжди відбувається відкрито та очевидно”, — додав очільник Кабінету Міністрів.

Читайте також: Виїзд держслужбовців за кордон: Немчінов роз’яснив, кого стосуються нові обмеження

Як повідомляв Укрінформ, в Україні триває реформа державного управління. За словами Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля, реформа передбачає скорочення державного апарату та підвищення якості роботи чиновників.

Фото: КМУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-