Дві третини українців вважають, що росія вичерпує свої ресурси у війні

Дві третини українців вважають, що росія вичерпує свої ресурси у війні

Опитування
Укрінформ
67% жителів України вважають, що росія вичерпує свої ресурси, тож наша держава здобуде перемогу вже в недалекому майбутньому.

Про це повідомляє Київський міжнародний інститут соціології, передає Укрінформ.

«Більшість українців – 67% – вважають, що росія вичерпує свої ресурси, і для України реально разом із партнерами не у віддаленому майбутньому здобути перемогу. Вірять у значний запас ресурсів росіян і тривале виснажливе протистояння з туманним кінцем – 22%. Ще 11% не змогли визначитися з цього питання», - йдеться в дослідженні.

Як зазначається, переважна більшість населення усіх регіонів України вважає, що росія вичерпує ресурси, і завершення війни на прийнятних умовах є реальним для нашої держави.

Читайте також: Майже 70% українців не вірили у можливість повномасштабного наступу росії

Опитування проводили 14-22 лютого методом телефонних інтерв’ю на основі випадкової вибірки мобільних номерів. У ньому взяли участь 2002 респонденти з усіх регіонів України (крім АР Крим старші 18 років.

Як повідомляв Укрінформ, за результатами опитування проведеного Gradus Research до роковин повномасштабної війни у здатності України відбити напад російської федерації впевнені 82% українців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-